Uitbreiding van onze webshop

Aura Products Belgium wil haar klanten op dezelfde bedienen en een goede service verlenen.

Met het oog op de opening van onze eerste Ecowinkel in Arendonk dienen wij aan een uitbreiding van ons assortiment te doen. Maar, wij willen ook de klanten die onze Ecowinkel niet bezoeken, hetzelfde assortiment aanbieden, maar dan via onze webshop. Uiteraard kunnen bepaalde promo’s anders zijn op de webshop dan in onze winkels en vice versa, maar we willen jou als klant toch een uniform productassortiment aanbieden.

Om deze operatie te kunnen doorvoeren, dient onze webshop te worden aangepast en uitgebreid. Dit is een heel karwei waar wij nu al aan begonnen zijn.

Mocht je tijdens deze werkzaamheden problemen ondervinden met het gebruik van onze webshop of met het plaatsen van een order? Contacteer dan gerust onze klantendienst. Onze medewerkers helpen je met plezier verder!